Máttaráhkká Northern Light Lodge

När du bokar ett all inclusive-paket hos oss kommer du att bo på vår vackert belägna Máttaráhkká Northern Light Lodge, som ligger i utkanten av Kiruna i svenska Lappland med direkt tillgång till den orörda arktiska naturen. Lodge är småskaligt och familjeägt och erbjuder en mycket varm, mysig och lugn vistelse – perfekt för par eller vänner som reser tillsammans.

Stugan har sju dubbelrum, var och en med loft och eget badrum. Den inbjudande loungen med öppen planlösning har en öppen spis och bekväma stolar där du kan luta dig tillbaka och koppla av med en drink. Alla måltider serveras i en matsal bredvid loungen. Máttaráhkká erbjuder den bästa frukostutsikten i Kiruna med de snötäckta bergen i vinterns olika färger.

På Lodge kan du låna snöskor och gå en promenad i vinterunderland, eller lägga dig på en renhud och värma dig med en kopp varm choklad. Om himlen är klar ser du förhoppningsvis norrskenet dansa ovanför dig.

Välkommen till Máttaráhka – ditt hem hemifrån:

Dubbelrum med loft och eget badrum.
Lounge med öppen spis inne och ute.
Matsal
Bar

Avkopplingsområde med bastu.
Direkt tillgång till naturen.
Utomhus badtunna.
Gratis användning av snöskor och längdskidor.
Gratis trådlöst nätverk

Du kan känna dig säker på Máttaráhkká Northern Light Lodge tar vi Covid-19 mycket seriöst och gör vårt bästa för att du som gäst ska känna dig trygg när du besöker eller bor hos oss. Att upprätthålla en hög hygien- och renhetsstandard är vår högsta prioritet och vi följer noga myndigheternas officiella rekommendationer.

 


Kontakta oss

lodge-interior-3
restaurant
lodge-interior-2
lodge-interior
lodge-interior-4
Máttaráhkká Northern Light Lodge
Máttaráhkká Northern Light Lodge
Máttaráhkká Northern Light Lodge

Icehotel i Jukkasjärvi – en unik sevärdhet sen 1989

Varje år skördas isen från Torne älv, den vilda älven där allting började för över 30 år sedan. Is som omvandlas till design och arkitektur. En av Jukkasjärvis främsta sevärdheter – Icehotel.

Världens första och största ishotell som skapats från snö och is, och som återuppstår i ny skepnad varje år. En destination i norra delen av Sverige, som bjuder på en arktisk och helt oförglömlig upplevelse.

Icehotelet är unikt och kan nu erbjuda icehotel 365 som betyder att du kan bo i is året om.

Vi rekommenderar att du bokar en natt bland is och ett par nätter i vårt traditionella, varma boende, på så sätt hinner du med att uppleva naturen och utföra spännande aktiviteter de nätter du bor varmt. Bokar du första eller sista natten bland is behöver du endast byta rum en gång under vistelsen.

Under er vistelse så kan vi erbjuda en älv med aktiviteter. Vi rekommenderar vår basturitual vid övernattning.


Kontakta oss