Paketresor

2-nätter aktivitetspaket med boende på Máttaráhkká Lodge

DAG 1

Drömmer du om att se norrsken och ta med dig dina minnen hem för att visa din familj och vänner? Då är detta äventyr för dig!

Med den lokala guiden börjar din kväll runt elden i tipi bredvid lodgen där du blir utrustad med ett stativ och din ”magiska” kamera som fångar de mest högkvalitativa vackra nordljusminnen på ett mycket enkelt sätt.

The Northern ljusjägare välkomnar dig till en varm och bekväm minibuss medan de kör dig runt lugna vägar runt Lappland till de bästa utsiktspunkterna för att uppleva det magiska norrskenet.

Vi har möjlighet att se det aktuella vädret bredvid olika destinationer.

Några av dessa hotspots kommer vi att besöka under kvällen är: Mattarahkka Duortnosjávri Abisko Kaisepakte Björkliden Tornehamn Jukkasjävri Kalixriver Holmajávri

DAG 2

Åker vi Snöskoter och njuter av en fantastisk utsikt över vår mest kända bergskedja i Sverige. Följ med på en guidad snöskotertur genom det vackra snötäckta landskapet till berget Eatnamvarri, som erbjuder en fantastisk utsikt över vår mest kända bergskedja.

Vad skulle vara ett bra sätt att njuta av ett av naturens mest fantastiska underverk – norrskenet? Tja, i en badtunna på ett tak med 360 ° utsikt över natthimlen!

Inkluderar:
2 nätter på Máttaráhkká Northern Lights Lodge.
4 olika fantastiska vinterutflykter
Helpension (exklusive alkohol)
Arktiskt klädlån, dunjackor, byxor och vinterstövlar,
Skoter

Observera att resplanen kan omplaceras på grund av väderförhållanden och/eller gruppstorlekar.

Pris på detta paket

12,970kr/person

3-nätter aktivitetspaket med boende på Máttaráhkká Lodge

DAG 1

Drömmer du om att se norrsken och ta med dig dina minnen hem för att visa din familj och vänner? Då är detta turnén för dig! Med den lokala guiden börjar din kväll runt elden i tipi bredvid lodgen där du blir utrustad med ett stativ och din ”magiska” kamera som fångar de mest högkvalitativa vackra nordljusminnen på ett mycket enkelt sätt. Norrskenjägarna välkomnar dig till en varm och bekväm minibuss medan de kör dig runt lugna vägar runt Lappland till de bästa utsiktspunkterna för att uppleva det magiska norrskenet. Vi har möjlighet att se det aktuella vädret bredvid olika destinationer. Några av dessa hotspots kommer vi att besöka under kvällen. Mattarahkka Duortnosjávri Abisko Kaisepakte Björkliden Tornehamn Jukkasjävri Kalixriver Holmajávri

DAG 2

Isfiske – Den hemliga rödingsjön. Följ med på en speciell tur med snöskoter genom ett snötäckt landskap till en frusen hemlig rödingsjö där vi stannar för isfiske efter den lappiska läckra och välkända arktiska rödingen. Detta är en mycket populär utflykt bland lokalbefolkningen under vinter- och vårmånaderna och här har du chansen att uppleva hur det är. Vad skulle vara ett bra sätt att njuta av ett av naturens mest fantastiska underverk – norrskenet? Tja, i en badtunna på ett tak med 360 ° utsikt över natthimlen!

DAG 3

Efter en härlig morgon på lodgen så klär vi på oss för nästa äventyr. Kör ditt eget team av slädhundar. Upplev norrsken från toppen av berget. Ednamvárri med 360 graders utsikt. Följ med oss i sökandet efter mytiska och vackra norrsken.

Inkluderar:
3 nätter på Máttaráhkká Northen Light Lodge
5 olika fantastiska vinterutflykter
Helpension (exklusive alkohol)
Arktiskt klädlån, dunjackor, byxor och vinterstövlar

Valfritt extra:
Du kan med transfer och biljetter besöka Icehotel och kyrkan i Jukkasjärvi

Observera att resplanen kan omplaceras på grund av väderförhållanden och/eller gruppstorlekar.

Pris på detta paket.
Från 19,900 kr/person